България

Млад футболист се хвърлил под влака заради борч към лихвари

  18.07.2017 13:41             
Млад футболист се хвърлил под влака заради борч към лихвари

Футболистът на Левски (Стражица) Никола Николов се оказа младият мъж, който се хвърли под влака на гарата в Стражица и загина на място. Инцидентът, за който БЛИЦ информира, е станал към 15 часа вчера. Мъжът изскочил внезапно и легнал на релсите, така намерил смъртта си под бързия влак от София към Варна.

Сигналът за инцидента, който е станал между жп гара Стражица и спирка Антоново, е подаден около 15 часа. Според показанията на машинистите, младият мъж внезапно е изскочил на линията и е легнал на релсите. Композицията е минала върху него. Той е загинал на място. На място бе извършен оглед. След края на следствените действия влакът, в който пътуваха 152-ма пътници, е потеглил със 100 минути закъснение.

Никола Николов е на 28 години, ерген. Работил е в завода за радиатори в града. В Стражица всички го познават като Коко. Известен е на футболните фенове, тъй като е футболист на местния Левски. От клуба веднага пуснаха жалейка във Фейсбук, стотици фенове изразиха своите съболезнования.

В града нямат обяснения за самоубийството. Приятелите на младия мъж споделят в социалните мрежи, че той не е изглеждал притеснен и неудомяват какво го е накарало да вземе фаталното решение.

По непотвърдена информация, Николов дължал много пари на лихвари и вероятно борчовете са причина да посегне на живота си, пише "Труд".