Свят

Тази майка вбеси света! Синът й прави шокиращи секс коментари, докато го кърми пред камерата, наричат я "педофилка" и ... (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

  17.07.2017 20:36             
Тази майка вбеси света! Синът й прави шокиращи секс коментари, докато го кърми пред камерата, наричат я \

Видео на майка, която кърми детето си, накара стотици хиляди да настръхнат. Зрителите я нарекоха "болна" след като синът й направи няколко необичайни коментари относно отношенията с майка си, пише unlaid.com. Видеото, как Таша Мейл кърми едно от трите си деца, има близо 2 милиона гледания. Това, което вбеси света е последното й видео в Youtube, където кърми 6-годишния си син, който прави ужасяващи коментари по време на акта. "Хубаво е да ме кърмиш и да се целуваме. Вчера се преструвахме, че сме гаджета и те целунах". Този коментар на малкия Джошуа втрещи зрителите и ги накара да бълват десетки негативни коментари. Таша просто поглежда към него с умиление и казва "колко сладко". Тя никога не е криела, че прави любов докато кърми децата си и го смята за абсолютно нормално. Но по изказванията на аудиторията, явно само тя мисли така. Някои гласят, че майка му може свободно да бъде съдена за педофилия, други се заканиха да я дадат на съд, а трети са изумени как едно момче, което може да отиде и да си купи мляко от магазина, все още смуче от гърдите на майка си. Дженифър Бегли Бирд дори казва, че ще сезира полицията във Филаделфия и ще сигнализира лично за тази нередност, която е "дори отвъд педофилията". Таша бе поканена да гостува в сутрешния блок на телевизията ITV, за да коментира случващото се. Според нея няма нищо нередно в това да правиш секс, докато кърмиш децата си, стига те да спят и да не гледат. Тя споделя, че влиза дори под душа с бебето си да го кърми. Според нея няма нищо нередно в това детето да присъства по време на сексуалния акт, а ако е малко, няма лошо дори да гледа.

"Той никога няма да те съди и да каже "ооо не, мама и тате правят секс", което хвърли водещите в шаш и ги накара да замълчат за известно време преди да зададат следващия си въпрос. "Ако правиш секс пред децата си и това те кара да се чувстваш добре... нямам нищо против", допълва Таша, с което смущава всички в студиото.

ВИДЕА в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/tazi-mayka-vbesi-sveta-sint-y-pravi-shokirashchi-seks-komentari-dokato-go-krmi-pred-kamerata-narichat-ya-pedofilka-i-snimkivideo-18_news529717.html