Събития

Карамелски омъжиха щерка си в Дупница СНИМКИ

  10.07.2017 15:31             
Карамелски омъжиха  щерка си в Дупница СНИМКИ

Тежка сватба разтресе Дупница в събота, когато семейството на Златка и Цвети Карамелски омъжи и втората си дъщеря. Красивата Теодора вече ще носи фамилията на съпруга си Методий Кожухаров, който е наследник на известен местен род от юристи.

Булката и женихът избраха ресторанта на хотел „Рила“, който е еквивалент на врачанския комплекс „Хемус“, за своето тържество. Ударна група от града под Околчица отчете региона в наздравиците и хората на дансинга, каза който трябва.

Теодора и Методий няма да живеят нито в Дупница, нито във Враца, тъй като работят за големи компании в столицата. Любовта им пламнала на студентските банки, докато следвали висшето си образование в Университета за национално и световно стопанство. Теодора наскоро се дипломира като магистър по финансово право и финансов контрол и очевидно ще върви по стъпките на майка си – банкерът Златка Карамелска. Спокоен може да бъде и бащата на булката – уважавият юрист Цвети Карамелски, тъй като родът на зетят е все от авторитетни юристи. Самият Методий Кожухаров изкарва прехраната си в мултимедийна IT-компания.

Това е втората сватба, на която присъстват Златка и Цвети Карамелски, които на 1 октомври 2016 г. омъжиха и по-голямата си щерка Светла, която пристана на Димитър Върганов.