Лайфстайл

Разберете що за човек сте според това, което си драскате на листчето до вас

  09.07.2017 14:02             
Разберете що за човек сте според това, което си драскате на листчето до вас

На всеки от нас се е случвало да си драска разни неща без дори да го осъзнава. Факт е обаче, че рисуването на драскулки всъщност ни казва много за нашата личност и настроение. Има много различни форми, дизайн и цветове на драскулки, но тези, която ще прочетете са доста често срещани и по този начин е по-лесно да се тълкува. Какво означават вашите драскулки:

Стрелки

Рисуването на стрелка нагоре означава, че сте социални и обичате да общувате с други хора. Рисуване на стрелките надолу означава, че сте по-самостоятелни и имате способността да насочите съзнателно вниманието върху себе си, вашите мисли, желания и емоции. Ако стрелките са наляво - това означава, че сте “заседнали” в миналото, докато ако са надясно, това означава, че вие ​​сте щастливи и развълнувани за това, което е на път да се случи.

Цветя

Рисуването на цветя изразява, че сте доволни от нещата, които се случват в живота ви и обичате да мечтаете за приятни неща. Вие сте непоправим оптимист с добро разположение на духа.

Звезди

Рисуването на звезди означава, че обичате да изпъквате и да се различавате от тълпата и да бъдете център на внимание. И все пак ако звездата има прекалено много лъчи или са нарисувани педантично и правилно, това е сигурен белег за депресия.

Животни

Рисуването на животно означава, че точно в този момент се идентифицирате с него. Ако постоянно възпроизвеждате на листа едно и също животно, това означава, че вие се асоциирате с него и си приписвате черти от неговия характер.

Кръгове и Пръстени

Рисуването на кръгове и пръстени означава, че сте самотни и се чувствате откъснати от света.

Вълнообразни линии

Ако рисувате това означава, че проблемите на другите хора не ви притесняват много. Чуждите проблеми изобщо не занимават такива хора

Квадрати и ромбоиди

Рисуването на тези форми означава, че имате ясна цел и никога не криете мнението си. Вие сте упорит, директен и искрен човек.

Човечета

Рисуването на хора изразява, че емоционалното ви състояние е нестабилно и искате да се скриете и да изолирате себе си от други хора. Това е особено валидно за хората, които рисуват човечето схематично – точка, точка, запетая, тире, минус, обиколка... Показва, че сте емоционално нестабилни, иска ви се да се скриете и да не пускате никого до себе си.

Фигури тип кошер /пчелни пити/

Рисуването на този тип фигура означава, че се стремите към хармония и искате да създадете семейство. Тези хора са домошари и за тях на първо място е домът и семейството.

Blitz.bg