Лайфстайл

Жените полудяват, само като чуят някои от тези комплименти

  08.07.2017 10:28             
Жените полудяват, само като чуят някои от тези комплименти

Да направиш комплимент на някого не е само начин да бъдеш забелязан, но и така може да направиш нечий ден по-хубав, по-усмихнат, наистина незабравим. Със сигурност има хора, които получават често комплименти, голяма част от тях подобни и вероятно ги забравят бързо в ежедневието си. Но има и такива думи, които, изречени в подходящ момент, оставят отпечатък в съзнанието за дълго време и ги правят скъп спомен. 10 дами споделиха с нас кои са комплиментите, които никога няма да забравят и винаги, когато се сетят за тях, се усмихват от сърце. Ще запазим имената им анонимни, защото важни в този текст са думите и посланията им.

"Разхождах се по улицата и млада жена ме спря и ми каза: „Извинявайте, много сте красива!“. А аз загубих ума и дума.“ А. Н., 33 г.

„Съпругът ми каза, че огрявам стаята всеки път, щом вляза.“ С. И., 37 г.

„Непознат мъж ме спря, докато излизах от аптеката, а той влизаше и ми каза, че имам невероятни очи. Бях щастлива цял ден след това!“ М. Д., 31 г.

„Бяхме няколко дни на гости на приятели в друг град. Малко преди да си тръгнем казах на приятеля ми, че нямам търпение да се прибера и да се гримирам, защото си бях забравила чантата с гримовете вкъщи. А той ме погледна невярващо и каза: Ти си без грим? Много си красива!“. Просто полетях от щастие!“ Н. И., 24 г.

„На нашата първа годишнина от сватбата ни, съпругът ми отвори една бутилка вино, която пазеше от няколко години за специален повод. Отвори я, погледна ме и каза, че не знае защо я е пазил толкова време, след като е имал повод да празнува всеки един ден от тази година.“ Р. Р., 32 г.

„Много приличаш на майка си!“ Моята майка почина, когато бях на 9 години, затова тези думи са най-прекрасните, които някой ми е казвал някога!“ И. Н., 35 г.

„Всеки път, когато някой ми прави комплимент за очите ми, се чувствам щастлива, тъй като имам доста голям бюст и това означава, че някой си е направил труда да погледне по-нагоре от гърдите ми.“ М. Л., 37 г.

„Току-що го бях победила на една видеоигра и той ми каза: „Обожавам те.“ Не го очаквах и се изчервих от удоволствие!“ Т. Х., 26 г.

„Лежахме си с приятеля ми и той ми разказваше някаква смешна история. Аз започнах да се заливам от смях, дори сълзи ми потекоха, толкова смешно ми беше. Той се спря, погледна ме и каза, че съм много красива. Но когато се усмихвам съм толкова красива, че дъхът му спира.“ Х. Г., 25 г.

„Говорехме си с приятеля ми и на шега го попитах колко струвам за него. А той ме погледна сериозно и каза: Нищо. Ти си безценна!“ С. С., 31 г.

Източник: Az-jenata.bg.