Свят

Млад просяк я приближи да й иска пари, а след това се е случило нещо, което ще помни цял живот!

  08.07.2017 09:16             
Млад просяк я приближи да й иска пари, а след това се е случило нещо, което ще помни цял живот!

Понякога хората, които нямат много, дават повече, както Каролина Сантана (24) и можете да видите в личния й пример. Каролина Сантана живее в Сао Пауло, Бразилия. Една вечер тръгнала с автобус за вкъщи. Но когато започнала да търси в чантата си, тя осъзнава, че нейната автобусна карта не е там и че нямала пари да купи нова. Тогава се приближил човек. Бил бездомник и просел пари. - Казах му, "Може ли да изчакате минута? Мисля, че съм загубила картата", пише Каролина. Каролина никога не би засегнала с отговора си този човек.

"Колкото е необходимо за нова?, попитал просяка.

"Имам само 4 долара, но мога да ти ги дам."

Каролина била шокирана, но отказала парите.

"Сигурна ли си,? Аз мога да ти дам пари, мога да ти помогна", казал той.

Каролина после намерила картата. След това благодарила на човека за неговата доброта и безкористен жест и тръгнала към автобусната спирка. Но след няколко секунди се обърнала, искала да се снима с този чивек и да постави снимката във Facebook, така че всички да могат да видят, че този човек има огромно сърце.

"Моето име е Цезар!", отговорил той. Каролина открила 20 цента в чантата и му дала преди да тръгне. Тогава тя написала статус във Facebook за това, който от май 2016 г. е получил повече от 650 000 "лайка" и споделян повече от 120 000 пъти.

"Този гопсподин, който има толкова малко и проси, за да оцелее, е готов да ми даде всичко, което има, за да не трябва да ходя пеш у дома. Сигурна съм, че много хора съдят по външния вид - много хора мислят, че той е лош и че може да бъде крадец, но не, той има голямо сърце! "...

Blitz.bg