Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

7-те най-големи слабости на мъжете

2017-08-12 16:20 342 0

7-те най-големи слабости на мъжете

Разкриваме ви къде са най-уязвими мъжете, не за да използвате това срещу тях, а за да ви помогнем да разберете най-странните аспекти от тяхната психология. С тази информация едва ли ще има представител на силния пол, който да ви е трудно да разберете. Запознайте се със 7-те най-големи слабости на мъжете.

1. Синдромът на Шефа

Да доминират и ръководят е в природата на мъжете още от деца. А и не са малко родителите, които (обикновено несъзнателно) възхваляват „мъжките черти“ и принизяват „женските“. По този начин един мъж е принуден през целия си живот да изразява и защитава превъзходството си. Ето и малко цифри:

- 70% от мъжете, които попаднат на доминираща жена, развиват комплекс за малоценност и се чувстват нещастни; - 64% изпитват комплекс, ако жена им изкарва повече пари от тях;

- 58% развиват жестока ревност към професионалните успехи на половинката си.

Затова голяма част от господата раздават команди и демонстрират сила (за съжаление понякога и физическа) над своите половинки. А най-отчайващото е, че вероятността да се отърват от този синдром е нищожна.

2. Синдромът на Наполеон

Нисък ръст – една истинска драма за мъжете! Но хубавото е, че повечето от тях успяват да компенсират този недостатък или с прекалена суета към външния си вид, или с трупане на сексуални бройки, или с печелене на много пари, или с каквото там ги кара да се чувстват повече от другите. Макар, че не са малко дамите, които въобще не се вълнуват от височината на мъжа до тях.

3. Синдромът на Импотентността

Твърдението, че един мъж е винаги готов за секс, е не само мит, ами и пълна смехория. Да не говорим, че пичовете сами са си виновни за това разпространено схващане, защото не пропускат възможност да изтъкнат какви сексуални богове са. Но фактът е налице – да не успее да вдигне самолета или пък да го приземи преждевременно е силен удар по самочувствието на всеки мъж. Те смятат, че с такава „излагация“ моментално губят „полагащото им се превъзходство“ над жените. Но пък това е един от малкото синдроми, който може да бъде заличен, ако мъжът попадне на внимателна и деликатна партньорка.

4. Синдромът на Херкулес

Синдромът на Херкулес е разпространен масово сред мъжете. След като придоби славата на силен и непобедим мъж, след като направи безброй подвизи от храброст, накрая попадна в робство на царицата на Амазонките, която на всичкото отгоре го принуди да върши чисто женската работа. Страхът да не попаднат в зависимост от своята половинка е основна причина за редица любовни неразбирателства. Понякога мъжът нарочно се държи пренебрежително или отказва помощ именно, за да не бъде сметнат като мъж под чехъл.

5. Синдромът на Дон Жуан

Преди години едва ли някой щеше да отрече, че при жените сексът трябва да върви редом с любовта, докато при господата бройката е символ на мъжественост. За щастие еманципацията промени това. Или поне за жените. Защото все още доста от представителите на силния пол изпитват нужда да доказват себе си, сваляйки всяка втора. Те просто не могат да устоят на порива, трудно остават верни във връзките си и само някоя наистина търпелива жена би могла да ги откаже от това. Но, пак благодарение на еманципацията, останаха малко такива жени.

6. Синдромът на Александър

Той се изразява в огромния страх на хетеросексуалните мъже да не бъдат сметнати за гейове. Затова се възпират да изразяват възхищение към останалите от „своя отбор“, държат се доста грубо, удрят се по раменете с юмруци и прочие „мъжкарски“ неща. Според проучванията, при над 50% от мъжете фактът, че някой може да ги помисли за хомосексуалисти, е един от най-ужасните им страхове.

7. Синдромът на Давид

Библейският цар е прекарал десетки млади жени през леглото си, за да се чувства по-значим и пълноценен. Макар любовта да не признава възрастови разлики, истината е, че много мъже на възраст си хващат млади девойки не толкова, защото са луди от любов, а защото това за тях е начин да започнат отначало. Да се почувстват отново млади и активни. Което, сами се досещате, няма как да стане. Защото любовта може и да създава чудеса, но не връща годините назад. Всичко това отново ни показва, че мъжете също имат нужда от разбиране. Но все пак изборът си остава ваш – да решите дали ще можете да се справите с една или няколко от слабостите на вашия избраник, или да продължите по пътя си. Ние можем да ви посъветваме само едно – поне опитайте!

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Грозен секс компромат за Фики може да съсипе сватбата и живота му!
2017-10-18 19:30
228 0
Скандален гей компромат е напът да провали брака на фолк певеца Фики Стораро. Изпълнителят на „Издислав“, който вдига сватба днес (на 18 октомври), се отдавал…

Древна китайска любовна магия привлича желания мъж
2017-10-18 16:20
154 0
От векове китайките боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват, че той е в състояние да накара който и да е мъж да се влюби…

Победителят от „Гласът на България“ Радко премръзна в ледена вода и...
2017-10-18 13:10
257 0
Победителят в четвъртия сезон на „Гласът на България“ Радко Петков е мръзнал с часове в ледена вода близо до София. Талантливото момче, което спечели златния…

Пеньо три години бил гадже на мастит политик
2017-10-18 10:30
255 0
Нежният младеж Пеньо Даскалов от Чирпан тотално се скри от светлините на прожекторите след злополучното си участие в „Биг Брадър“ 3. Момчето с женска душа,…

актуален брой на вестник Конкурент