Свят

Майка на две деца към мъжа си: Това не е тялото, в което ти се влюби! А той й отговори така, че стопли сърцата на хиляди!

  30.06.2017 16:00             
Майка на две деца към мъжа си: Това не е тялото, в което ти се влюби! А той й отговори така, че стопли сърцата на хиляди!

Бременността променя всяка жена, както вътрешно, така и външно. Блогърката Лора Маза, която е майка на две деца, във Facebook сподели разговор с мъжа си за нейното тяло, което драстично се е променило след двете бременности. Отговорът на угрижения съпруг трогна хиляди сърца по целия свят.

"Това не е тялото, в което ти се влюби!" - казах. Тялото, в което се влюби, беше с тонус, имаше мускули, нямаше стрии по корема, нито на гърдите. Тялото, в което се влюби се събираше в тесни дънки, можеше да влезе в бутик, за да вземе дрехи всякакъв размер и да си тръгне, знаейки, че ще бъде правилно. То вече не може да пазарува в тези бутици и често носи широки панталони. То уж си е същото, но се промени по всякакъв начин. Не е честно ... Стоях пред него, изморена и разбита, със сълзи в очите "това не е тялото, в което ти се влюби" - казах.

И той ми каза: "Права си, не е тялото, в което се влюбих. Вместо това е тялото, което роди и отглежда нашите деца, което ги храни, дава уют, създава живот. В тялото ти се влюбвам всеки ден! Не знаех какво е любов, докато не видях това тяло и не разбрах какво може да направи. Е, благодаря ти! ". Не се срамувайте от това, което имате, или как изглежда вашето майчинско тяло. Има време да се откажете от тортата в бъдеще. Засега, насладете се на моментите, които имате и се наслаждавайте на факта, че създадохте нещо, което си струва всички стрии и всяка тлъстинка излишна!

Blitz.bg