Свят

Съкрушен от мъка баща разплака целия свят с това ВИДЕО от гробището

  28.06.2017 07:28             
Съкрушен от мъка баща разплака целия свят с това ВИДЕО от гробището

Сърцераздирателно видео от Китай с баща и дъщеря потресе целия свят. На кадрите, разпространени от Pear Video, се виждат таткото и малкото момиченце, които лежат в прясно изкопан гроб. Смазаният от мъка мъж и съпругата му похарчил всичките си пари за лечението на 2-годишната си дъщеричка, която се е родила със сериозно заболяване на кръвта, пише "Дейли мейл".

„Взехме много пари, но вече не искат да ни дават заеми”, казва съкрушеният родител. Заедно с жена си решили да имат второ дете, за да може с кръв от пъпната му връв да спасят малкото момиченце. След като съпругата му забременява, разбират, че трансплантацията ще остане само мираж, защото нямат нужните средства.

„Бяхме притиснати в ъгъла. Няма никаква друга възможност”, казва майката болното от таласемия момиче. Двамата се отказват от лечението и се заемат да подготвят малкото си момиченце за смъртта. Бащата изкопава гроб и води дъщеря си всеки ден да си играе на гробището. Той ляга в ямата, която е изкопал със собствените си ръце и кара момиченцето да застане до него, за да не се страхува, когато дойде моментът.

„Само това можах да измисля - да я накарам да играе на това място. Това е мястото, където тя ще почива в мир. Всичко, което мога да направя, е да я придружавам всеки ден”, казва съкрушеният татко. Той се надява, че дъщеря му ще се чувства добре и няма да се страхува, когато дойде моментът да си отиде от този свят.

ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/skrushen-ot-mka-bashcha-razplaka-tseliya-svyat-s-tova-video-ot-grobishcheto_news524832.html