Събития

А кой пази полицаите КОМЕНТАР

  27.06.2017 15:54             
А кой пази полицаите КОМЕНТАР

Двама криминално проявени и с присъди се нахвърлиха на полицай и го пребиха като куче в центъра на Борован.

Ако това се случи в САЩ, биячите или ще лежат до края на дните си зад решетките, или ще бъдат изпържени на електрическия стол. В някои европейски държави, където екзекуциите са забранени, наказанието също е сурово и предвижда дълго време съзерцания на небето от затвора.

А какво се случва в милата ни България? Полицията си мълчи, сякаш нищо не е станало!

Ако сте забравили, служителите на МВР са представители на държавата и са призвани да опазват реда и да се грижат за сигурността на нас, обикновените граждани. Какво да си мислим, когато тупат като брашнян чувал ченгетата? Че следващите боксови круши сме ние. Че няма кой да ни опази? Че нямаме държава, която да пози ченгетата...

Опровергайте ме, ако не съм прав, ама надали някой ще извади разумни аргументи срещу мъглата, обвила скандалния побой над ченге от събота вечерта в Борован. Не разбирам какви ги върши родната полиция и защо си мълчи? В нормалните държави при подобен инцидент, първият който задава въпроси няма да е главният редактор на най-четения всекидневник в региона, а директорът на ОД на МВР.

Така че днес, след като „Конкурент“ си свърши работата и защити редовите ченгета, огласявайки тази гнусна история, очакваме официалната позиция на главен комисар Димитър Газибарски.

Ако не го направи... ще е ясно на кого му пука за полицаите във Врачанско!

 

Георги Александров, главен редактор на "Конкурент"