Спорт

Супер уикенд в Бързия – екстра футбол и среднощно парти

  26.06.2017 15:08             
Супер уикенд в Бързия – екстра футбол и среднощно парти

Бързия стана арена на класен футбол през изминалия уикенд. 10 команди, преливащи от майстори, спориха в люти битки, но в духа на феърплея, кой е по-по-най.

До полуфиналите достигнаха Еталон 05, ВиК Монтана, Шампионите и Закрилниците. Водарите се отказаха от мача с еталонци и това прати Петко Петков-Перуци и компания на финал. В другия полуфинал Шампионите надвиха Закрилници с 2:0.  

Сблъсъкът за трофея предложи на зрителите изключително жестока борба по целия терен. Галин Славчев-Кривия откри резултата за Шампионите с топовен изстрел. След почивката самостоятелен пробив на Славчев завърши с прецизно подаване към Кристиян Методиев-Пато, позволило му да опъне мрежата за 2:0. Цветелин Анжелов върна Еталон 05 в мача с красиво попадение от дистанция. До края на двубоя Шампионите си заслужиха името и с грамотна  тактика удържаха победното 2:1.

В срещата за 3 място ВиК Монтана срази Закрилници с 6:2. Милен Заков се отличи с хеттрик. Четвъртото място за Закрилниците никак не е малко. Още повече, че те не можеха да разчитат на контузените или игралите за други отбори  - Милен Живков, Ангел Гатов, Филип Илиев, Денислав Езекиев, Михайл Михайлов и Валери Беров.

Организаторите раздадоха и индивидуални призове. Галин Славчев и Даниел Първанов от Шампионите спечелиха в категориите – най-добър играч и вратар №1. За най-добър защитник бе определен Цветелин Анжелов, а голмайстор със 7 попадения стана Милен Заков.

Главният организатор на турнира Валери Беров, който не спря да тича натам-насам и пропусна някои срещи, направи стилно парти по случай 25-ия си рожден ден на басейна в комплекса, продължило до 3 ч. събота срещу неделя. Партито уважиха републиканският шампион по джудо и близък приятел на рожденика - Мирослав Иванов, бившият вратар на Кариана Лени Петров и Владислав Иванов от Пъстрина, придружени от красивите си приятелки. На празника присъстваха и куп колеги и другари на Беров.