Крими

Четирима нередовни шофьори за ден изловиха пътни ченгета

  24.06.2017 11:03             
Четирима нередовни шофьори за ден изловиха пътни ченгета

Автопатрул от Бяла Слатина се натъкна при проверка на нагъл шофьор, който карал автобус без да има съответната категория за подобно превозно средство. В петък  бил спрян рейса „Мерцедес”, за волана на който бил 25-годишния Т. Д. от врачанското с. Търнак.

При допълнителната проверка пътните ченгета установили, чеи регистрационните табели на автобуси били подправени. По случая веднага е започнато бързо производство.

Друг автопатрул същия ден засякъл в с. Малорад мотоциклет „Пежо”. Управлявал го 37-годишния В. А., който нямал книжка и джиткал из селото без регистрационни тебели.

В с. Липница пък при проверка на управлявания от 23-годишния М. М. „Фолксваген пасат” се оказало, че младия водач е биз книжка, която му била отнета преди време за нарушение на пътя. Съставен му бил акт, а номерата на колата са  свалени от ченгетата.

Минути след полунощ в събота пътни ченгета спрели в Бяла Слатина „Опел вектра”, управляван от неправоспособен водач, а предните и задните номера на колата били различни. От полицията съобщиха, че са уведомили  за случая дежурния прокурор, но пропуснаха да отбележат дори инициалите на нарушителя.