Лайфстайл

СЕДЕМ странни неща, по които си падат мъжете

  22.06.2017 07:21             
СЕДЕМ странни неща, по които си падат мъжете

В действителност, мъжете ги привличат някои неща при жените, които са на пръв поглед странни. Те са:

1. Когато не е "нагласена"

Всеки мъж иска край себе си да има жена, която се грижи за своя външен вид, но много мъже смятат, че жената изглежда секси, когато не е много "нагласена", защото така я опознават най-добре.

2.Стриите

Няма жена, която да обича своите стрии, но затова пък има такива мъже, които са станали бащи и искат да видят на жена си това "малко" напомняне. Вярвате или не, но те истински Ви ценят.

3. Очила

Голяма част от жените копнеят очилата си да заменят с лещи, но мъжете невероятно се "палят" от очила. Някои дори признават, че жената с очила напомня на някаква сексуална фантазия, докато други смятат, че носенето на очила дава на жената доза невинност и тя е неустоима.

4. Когато се гримира

Някои мъже просто обожават да гледат партньорката, докато тя се гримира. Очаровани са от точността на движенията, както и от факта, че всяка жена има свой собствен стил на носене на грима.

5. Измиване на косата

Мъжете използват възможността да се насладят на своята приятелка и нейната влажна коса. Дори и ако тя е скрита под кърпа.

6. Когато тренира

Не е тайна, че мъжете обичат, когато жените им спортуват, но още повече обичат, когато са потни и уморени. Докато момичетата след тренировка бързат да си вземат душ, мъжкия пол се радва на гледката.

7. В неговата риза

Много мъже смятат, че жената е най-секси в тениска или риза.