Лайфстайл

Антония Петрова се нанесе при новото си гадже, двамата тънат в лукс (СНИМКИ)

  21.06.2017 14:32             
Антония Петрова се нанесе при новото си гадже, двамата тънат в лукс (СНИМКИ)

Сутрешно фрапе в джакузито край райграса, следобедно скъпо шампанско до домашното изкуствено езерце и панорамна, спираща дъха гледка към цяла София. Това е само част от лукса, който новият мъж на Мис България 2009 Антония Петрова й е подсигурил. Манекенката вече се е преместила да живее при тайнствения бизнесмен на име Николай. И ако някой досега е смятал, че Петрова е живеела в лукс в прословутата си розова къща, то новият й дом е самото великолепие. Огромният палат на богаташа се намира извън София, в близост до града, но в същото време - далеч от шумотевицата. Целият двор е засят с райграс, а в средата Николай впечатлява дамите с невероятен спа кът. Именно там Антония и любовникът й всяка вечер релаксират на по чаша шампанско в скъпарското джакузи, любуват се на водните лилии в импровизираното езерце и се наслаждават на гледката отвисоко.

Според запознати само за тази част от двора Николай се е изръсил над 20 бона. Това било обаче капка в морето в сравнение с луксозното изпълнение на интериора в палата на бизнесмена. Предполага се, че Петрова съвсем наскоро се е преместила да живее в дома на новия си. Самата миска предпочитала да не се разчува много за новото й местожителство, като вероятната причина е разводът с Александър Бередин, който още не е приключил. Въпреки прясното настаняване, блондинката вече нарича палата свой дом, пише в. „Галерия“.

Припомняме, че Антония Петрова подаде молба за развод след близо 5 години брак с руснака милионер. Преди да се оженят, двамата имаха дългогодишна връзка, която нашумя в медиите покрай фалшивото отвличане на миската от Бередин. След две сватби – едната в Русия, другата в Лас Вегас, и привидно безоблачно щастие, Петрова подаде молба за развод. Официалната причина не е ясна, но слуховете носят, че руснакът й изневерявал.

Малко след краха в отношенията им започна да се говори за новия мъж до Антония, който я правел истински щастлива. Наскоро двамата се върнаха от дълга ваканция на гръцкия полуостров Атон.

Blitz.bg