Konkurent
ТДМ

Крими

ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев

2017-06-15 12:10 26135 0

ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев
ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев ВИДЕО Ето кой запали колите на Цветомир Дечев

Две от колите на врачанския бизнесмен Цветомир Дечев, който се занимава с търговия на цветя, бяха запалени и изгоряха в нощта срещу 12 юни. Подробности от огнената веднета са заснети от видеокамера, а запис от местопрестъплението ни беше предоставен от потърпевшия.

В изявление, направено ексклузивно пред konkurent.bg врачанският цветар потвърди, че предлага голяма парична награда за името на извършителите на това гнусно деяние.

Публикуваме писмевното изявление на Цветомир Дечев по-долу:

 

Здравейте!

Предварително искам да се извиня на всички читатели на konkurent.bg, че отнемам от времето ви, за да споделя своя проблем.

Както много от вас вече знаят, в ранните часове на 12 юли върху мен и моето семейство бе извършено тежко посегателство – бяха запалени двата ми автомобила. Този акт дойде като гръм от ясно небе за мен и близките ми. Това е и причината да искам да отправя зов за помощ към всички вас.

Първо обаче искам да изкажа своята благодарност към служителите на полицията, които работят по случая и които правят всичко възможно, за да разкрият извършителите на това престъпление. Винаги обаче общите усилия водят до по-добри резултати, ето защо се надявам да вашето съдействие.

Не си изграждайте погрешна представа за мен заради външността ми – аз не съм нито мутра, нито гангстер. Аз съм обикновен човек като всички вас. Човек, който от години има бизнес с цветя и който никога не е навредил на никого. Това могат да потвърдят не само моите близки и приятели, но и всички хора, които ме познават или някога са имали контакт с мен.

Ако трябва да бъда честен с вас – нямам представа защо някой би искал да ми навреди по подобен начин. Това е и най-страшното, защото утре всеки може да се окаже на мое място. Само някой, на когото вече се е случвало подобно нещо, може да разбере с пълна сила под какъв стрес съм подложен със семейството си в момента.

Моля всеки, който има някаква информация за палежа на автомобилите ми, да я сподели, за да съдейства за разкриването на престъплението. Предлагам и парична награда за информацията, която ще подпомогне разкриването на извършителите – можете да се обадите на телефон: 0878/483576.

За мен не е толкова важна материалната загуба. Не търся лично отмъщение, а справедливост! Като широко скроен човек дори съм готов да простя на физическия извършител и да не му търся отговорност, стига да разбера кой е поръчал палежа. Най-силно искам да погледна виновника в очите и да го попитам: „Защо?”, да разбера каква е причината той да желае да ми навреди по подобен начин. Тъй като, ако бях направил нещо нередно, аз самият никога нямаше да искам да дам гласност на случая, а още по-малко да моля за вашата помощ.

Бъдете сигурни, че ще запазя анонимността на всеки, който разполага с някаква информация по случая.  Искам да благодаря и на човека, който предостави записа от камерата си, показващ какво точно се е случило в нощта на палежа.

За пореден път се обръщам към вас с молба за помощ – всяка информация, дори и малка, би била полезна. Нека не забравяме, че всички сме хора, но по-важното е да бъдем човеци.

Цветомир Дечев

 

 

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
ГДБОП подхвана сайт с детско порно от Видин
2018-01-16 19:30
240 0
Сайт, с отворена "чат стая" ,в която се публикуват снимки и видеоклипове на ученици от Видин, придоби поплярност в последните дни и внесе смут сред…

Специализирани екипи теглиха закъсали ТИР-ове
2018-01-16 13:15
421 0
Екипи на „Специализирани оперативни дейности” теглиха закъсали ТИР-ове по пътищата в Монтанско. По данни на областната дирекция на МВР около 9 часа в понеделник са…

Установиха нови нарушения при спец. операции
2018-01-16 12:45
564 0
Полицията установи 3 нарушения на територията на Районно управление – Оряхово. За времето от 9 часа на 15 януари до 6 часа . на 16…

Полицията установи двама крадци
2018-01-16 12:15
518 0
Полицията установи двама извършители на кражби във Врачанско. След оперативно-следствени действия служители на районното управление в Бяла Слатина са установили злосторника, който отмъкна  ъглошлайф, електрожен…

актуален брой на вестник Конкурент