Избори Събития

Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца

  04.05.2024 16:00             
Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца

Както "Конкурент" писа днес ГЕРБ-СДС регистрираха пълна листа за участие в 50-тото Народно събрание. За одобрението на жителите във Врачанско ще се борят икономистът и водач на листата Красен Кръстев, народен представител в шест народни събрания, областен координатор на партията за Враца и член на парламентарните комисии по енергетика и социална и демографска политика. 
Втори в листата е настоящият депутат и областен координатор на Младежи ГЕРБ, предприемач и общественик, доктор на икономическите науки Мартин Харизанов. Трети се нарежда общинският съветник в ОбС-Мездра, депутат в 45-то НС и председател на НЧ “Просвета-1925”, Мездра Мирослав Аспарухов. 
Под номер четири е доказаният юрист и адвокат с дългогодишна практика Стефан Плешоев, а пети е уважаваният председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари във Враца и носител на наградата Лекар на годината д-р Емил Миленков. Номер 6 в листата е за заслужилия майстор на спорта и треньор на Националния отбор по автомоделни спортове Дамян Петров, който е представител на коалиционния партньор СДС. С номер 7 е икономистът и общински съветник в ОбС-Криводол Илиян Еленков. Агроинженерът и експерт на Национална служба за съвети в земеделието в общински офис-Мизия Мариана Петкова е с номер осем. След нея се нарежда директорът на ДГ “Европейчета” и председател на ЖГЕРБ за област Враца Пламена Цветанова, следвана от ексдиректора на Дирекция “Социално подпомагане” в Борован Яна Бецинска. Педагогът и заместник - директор на СУ “Васил Воденичарски” - Хайредин Цветомила Христова е под номер 11, след нея е управителят на първата частна манипулационна-медицинският специалист Илонка Петрова

„Нашата листа от кандидати се състои от познати хора. Личности, които са спечелили доверието на гражданите с неуморните усилия, които полагат за развитието на област Враца. Професионалисти, които работят честно и почтено, с ясна визия и приоритети за развитието на всяко едно населено място от областта. Силният ни отбор включва експерти, млади хора от различни сектори. С подкрепата на нашите кметове и симпатизантите ни съм убеден, че ще направим убедителна победа и ще имаме три мандата от областта“, каза Красен Кръстев.

"Стабилна България в сигурна Европа" е слоганът на партията за предстоящите избори.

/Г.Р./



Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ
След атентата: Правилно ли са действали охранителите на словашкия премиер
За кои болести все още няма лек
Кметът на Видин поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести СНИМКИ
Сестрата на Ким Чен Ун отрече Пхенян да доставя оръжия на Русия